Met de opbrengst van de Groene Weg Kringloop ondersteunen we een aantal hulpprojecten in Oost-Europa

Nieuws

Lever uw oude mobiele telefoons en inkt cartridges in!

Gooi oude mobiele telefoons en inktcartridges niet weg! Oude mobiele telefoons en inkt cartridges bevatten materialen die goed herbruikbaar zijn. In elk huishouden liggen wel een paar oude mobieltjes die niet meer worden gebruikt en dat waarschijnlijk ook nooit meer gebruikt zullen gaan worden. Ook oude inktcartridges van uw printer nemen wij graag in.

Met het oog op duurzaamheid willen wij ons als kringloopook hard maken voor het mogelijk maken van recycling. Wij bieden de ingeleverde goederen aan bij een recyclestation en krijgen hiervoor een vergoeding die wij vervolgens weer gebruiken om de kosten van onze hulpprojecten te dekken.

 

 

 

Geef een arm kind een nieuw kledingstuk!

 

Wie wil er niet een mooi nieuw shirt, broek of jas? Nieuwe kleding is niet voor iedereen weggelegd, zelfs niet in Nederland. Wij krijgen regelmatig nieuwe kleding van donateurs. In de regio Krimpenerwaard en omstreken willen we daarmee mensen met een kleine beurs blij kunnen maken. Wat zou het mooi zijn als we zowel in december als juni  een flink assortiment nieuwe kinderkleding kunnen aanbieden tegen een extra lage prijs.

Als u ongedragen, nieuwe (kinder)kleding (waar zo gezegd het prijslabel nog aanzit) heeft, dan zou u daar ook de kinderen in Oost-Europa geweldig mee helpen! Niet alleen voor gezinnen in Nederland maar ook voor de hulpprojecten in Oost-Europa willen we graag twee maal per jaar deze speciale “Geef een arm kind een NIEUW kledingstuk actie” houden.  

Samen kunnen we iets extra’s doen voor de aller armsten in Oost-Europa! **Bel voor meer informatie: 0180-521966**

 

 

Iedere laatste zaterdag van de maand open!

 

De Groene Weg Kringloopwinkel is nu iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend . Onze winkel is nu nog leuker geworden! De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de indeling van de winkel. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! De koffie staat klaar.