Met de opbrengst van de Groene Weg Kringloop ondersteunen we een aantal hulpprojecten in Oost-Europa

Hoe kunt u blijven helpen?

In deze periode heeft u misschien juist meer gelegenheid om de zolder, schuur of kledingkast op te ruimen. Veelal wordt er dan aan OostEuropa Zending gedacht om spullen of kleding als hulpgoed te doneren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Ons vrijwilligersteam echter is vanwege de corona crisis op dit moment niet in de gelegenheid om de aanvoer te verwerken en daarbij heeft onze opslagcapaciteit voor het ontvangen van goederen tevens z’n limiet bereikt.

Hierdoor kunnen er tijdelijk geen spullen of kleding meer bij ons aan de Tiendweg 9 gebracht worden. Excuses voor dit ongemak.

Wij willen u met het oog hierop toch vragen om de beschikbare goederen nog even voor ons te bewaren zodat, wanneer onze kringloopwinkel weer open gaat, u de spullen en/of kleding dan alsnog een tweede kans kunt geven en tot hulp voor de allerarmsten kan laten zijn.

Namens Team OostEuropa Zending en
De Groene Weg Kringloop hartelijk dank voor uw
medewerking en begrip!

N.B. Om onnodig risico tegen verspreiding van het Coronavirus te vermijden is De Groene Weg Kringloopwinkel voorlopig gesloten. Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@degroenewegkringloop.nl of bel: 06 2225 3339.