Met de opbrengst van de Groene Weg Kringloop ondersteunen we een aantal hulpprojecten in Oost-Europa

goederen aanbieden

Wilt u uw spullen aan de Groene Weg Kringloopwinkel geven? 

Wilt u goede en bruikbare spullen als hulpgoed beschikbaar stellen of aan ons doneren? Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. U kunt ons op allerlei manieren helpen om de hulpprojecten van OostEuropa Zending aan de allerarmsten mogelijk te maken.

U helpt ons enorm met dames – en herenkleding, kinderkleding, schoenen, oude mobiele telefoons, foto-, video-, computer- en andere electrische apparatuur. Waar wij geen bestemming voor hebben zijn oude televisies en oude computerschermen.

Wij komen bij u langs!

Op afspraak komen wij graag bij u langs om te kijken of de beschikbare goederen iets voor de Groene Weg Kringloopwinkel kunnen zijn. Tijdens ons bezoek kunnen we dan afspreken of en wanneer we de goederen bij u ophalen.  In sommige gevallen kan het zijn dat de aangeboden goederen minder geschikt zijn als hulpgoed.  Om u in zo’n geval toch van dienst te kunnen zijn bieden wij u de mogelijkheid aan om deze spullen eventueel door ons bij de milieu-straat af te laten voeren. Wel vragen wij hiervoor een passende onkostenvergoeding.

Complete inboedels aanbieden

Als u een complete inboedel wilt aanbieden, gaan wij graag met u in overleg over een goede manier om uw goederen te verwerken. Wij kunnen ons voorstellen dat een complete inboedel voor u veel werk kan betekenen. Een deel van dit werk en zorg hierover nemen wij u graag uit handen, door aan te bieden de door u aangeboden goederen een nieuwe bestemming te geven of naar een verwerkingsstation af te voeren. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk goederen worden hergebruikt en zorgen we er samen voor dat een woning /appartement tijdig schoon kan worden opgeleverd.

Bel voor meer informatie 06 2225 3339